GAUSWHEEL, DE URBAN STEP

Gauswheel, de urban step. Gauswheel is helemaal nieuw en helemaal hip. Probeer de Gauswheel nu zelf bij Sporting Oud-Beijerland en ervaar hoe makkelijk de Gauswheel is. Vanaf nu in onze winkel verkrijgbaar!

ZATERDAG 12 DECEMBER 2015: GAUSWHEEL DEMODAG!

Zaterdag 12 december 2015 heeft Sporting Oud-Beijerland een Gauswheel demodag in Oud-Beijerland. Tussen 11:00 en 17:00 uur rijdt het Gauswheel door Oud-Beijerland. Stel vragen! Kom kijken! Probeer het zelf! Tot 25 december 2015 10% introductiekorting!

Wat is een Gauswheel?

Wat is nou beter en leuker dan op een sportieve en innovatieve manier steppend door de straten te kunnen rijden! De Gauswheel is een unieke urban achtige step/skateboard/scooter en is geschikt voor bijna alle leeftijden. Vooral kinderen zijn heel erg enthousiast over de Gauswheel. Het rijden op een Gauswheel is makkelijk te leren en zorgt ervoor dat je op een sportieve manier in beweging komt. De ervaring leert dat het rijden op een Gauswheel hetzelfde aanvoelt als skiën, zoals je skateboarden kunt vergelijken met snowboarden.

Zelf een Gauswheel uitproberen?

Als je zelf eens een Gauswheel wilt uitproberen, kom dat naar onze winkel in Oud-Beijerland. Wij hebben een Gauswheel klaar staan om te testen. Op zaterdag 12 december 2015 rijdt ons Gauswheel promotieteam door Oud-Beijerland.

Gauswheel modellen

Bij Sporting Oud-Beijerland hebben wij meerdere modellen Gauswheel op voorraad en klaar om zelf uit te proberen.

Gauswheel Spirit Stage 1+

De Spirit stage 1+ is geschikt voor het cruisen over straat. Voor kinderen ook heel geschikt voor het gebruik op het schoolplein. De spirit stage 1+ is beschikbaar in de kleur oranje wat zorgt voor een uniek aanzicht. Dit model heeft overigens geen rem.

Gauswheel Spirit Stage 3 met Rem

De Gauswheel Spirit stage 3 + rem is een premium alternatief model met een unieke look, gemaakt van hoogwaardig materiaal. De Spirit Stage 3 met rem is ideaal voor het cruisen op de weg, voor urban stunts in het skatepark en het downhill rijden.

Gauswheel Spirit Stage 5 met Rem

De Gauswheel Spirit Stage 5 met rem is de nieuwste uitvoering. Dit model heeft een unieke look, gemaakt van nog hoogwaardiger materiaal. De Spirit Stage 5 is ideaal voor het cruisen op de weg, voor urban stunts in het skatepark, downhill rijden en geschikt voor kinderen op het schoolplein.

Sporting Oud-Beijerland

Welkom bij Sporting Oud-Beijerland!

Sporting Oud-Beijerland is een echte sportspecialist met deskundig advies waar u persoonlijk geadviseerd wordt.